Hapur

Do some 3D Modelling

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $109 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
65
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for a freelancer to help me with my project. The skills required are 3D Modelling and 3D Rendering. I am happy to pay a fixed priced and my budget is $25 - 60 USD. I can provided a detailed description and can uploaded some files.

Aftësitë e Kërkuara

Po kërkoni të fitoni para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online