Mbyllur

Write a Report

Projektin e ka fituar johnkaleke për $50 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
12
Pёrshkrimi i Projektit

the description is in the upload.

you need to talk about ayn rand. what she stood for.

and what her thoughts wer.

i need it done before 11:00 tonight !!

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online