Mbyllur

Write a Report -- 2

Ky projekt mori 4 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$6 AUD / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$2 - $8 AUD / hour
Numri i Ofertave
4
Pёrshkrimi i Projektit

the description is in the upload.

you need to talk about ayn rand. what she stood for.

and what her thoughts wer.

i need it done before 5hrs

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online