Mbyllur

We need a writer with experience in LaTeX Software

Ky projekt mori 15 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$485 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 USD
Numri i Ofertave
15
Pёrshkrimi i Projektit

Write 6 pieces of literature Review (2200w each; 13,200w TOTAL) and use LaTeX software.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online