Mbyllur

Business Model Development report

Ky projekt mori 12 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$364 AUD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 AUD
Numri i Ofertave
12
Pёrshkrimi i Projektit

Write up a business model development report backed up by referenced research and academic papers.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online