Mbyllur

Research Writing discourse studies

Projektin e ka fituar topacademictutor për $50 AUD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 AUD
Numri i Ofertave
45
Pёrshkrimi i Projektit

write an essay on the discourse theory covered in this unit "speech act theory”. The essay should include a presentation of the theory, its basic philosophical principles, the tools/methods it employs for analysing discourse and a reflection on its application to language teaching and learning. At least 8 references excluding the textbooks should be used in this assignment. word limit: 2000 words

Essay Criteria:

Demonstration of understanding of the theory 10%

Argument structure and organisation of essay 10%

Academic writing, presentation and references 10%

Relevance and appropriateness of reflection on teaching and learning 10%

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online