Hapur

Research Writing 500words

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej £37 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£10 - £20 GBP
Numri i Ofertave
29
Pёrshkrimi i Projektit

Identify the collaborative requirements of implementing BIM Level 3 across the lifecycle of a project and evaluate the impact on the UK Construction Industry. Define BIM Level 3. Identify the collaborative requirements of meeting BIM Level 3. Identify and evaluate the impact on the industry working within a BIM Level 3 environment. Using examples where appropriate.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online