Hapur

Sell something for me

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej €3889 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€3000 - €5000 EUR
Numri i Ofertave
2
Pёrshkrimi i Projektit

Hi there

I need you to sell my seo services to clients.

You will be paid a huge commission of each success sale you make.

I hope to talk with you soon

Thanks

Conor

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online