Mbyllur

Social Media Marketing

Ky projekt mori 15 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$32 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
15
Pёrshkrimi i Projektit

i need to build a page in facebook and instagram to advertise my binary option website

need to create content in english and spanish

my website [url removed, login to view]

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online