Mbyllur

Fix a java script + MySQL web app

Ky projekt mori 24 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$88 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$40 USD
Numri i Ofertave
24
Pёrshkrimi i Projektit

A web app developed in Javascript (three objects) + MySQL, attached to a webservice, needs to be fixed.

This web app goal is to send to the webservice, dinamic and static parameters, in order to retrieve information from the webservice and show it on the web browser afterwards. There are two java objects that are working properly with the web app. The problem has been identified in a third object: it is not pointing to a MySQL parameter properly.

When the project is completed, it has to be properly documented, with a precise description of the job that was performed, in order to fix the functionality of the web app. The webapp must pass the testing phase, that will be happening along three weeks.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online