Mbyllur

Remove the ads in my software

Ky projekt mori 3 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$25 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
3
Pёrshkrimi i Projektit

When I using my software, it prompt out the ads every ten minutes, I want it to be disappeared

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online