Mbyllur

Write some Software 45

Projektin e ka fituar lokendrasharma89 për $15 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
8
Pёrshkrimi i Projektit

1. Give the reference(s) to the works you consult. Explain in your own words why two signals, s1(t) and s2(t) are not significantly different if s1(t) - s2(t) is smaller than the average value of the noise.

2. Why is it important to maintain "Control and Oversight" in the Enterprise Architecture Process?

to be continued.....

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online