Mbyllur

Write some software

Ky projekt mori 4 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€486 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€250 - €750 EUR
Numri i Ofertave
4
Pёrshkrimi i Projektit

Sonstiges oder nicht sicher Sonstiges oder nicht sicher App Betreuung und programierung

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online