Hapur

Write some software -- 3

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $1289 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$750 - $1500 USD
Numri i Ofertave
24
Pёrshkrimi i Projektit

I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using Javascript. Automatic Bitcoin trading bot

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online