Hapur

Write some software

Ky projekt mbyllet pёr 5 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej $4487 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$3000 - $5000 USD
Numri i Ofertave
29
Pёrshkrimi i Projektit

I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed . We have a simple business simulation program used to teach a business management class. Currently run as individual instances from thumbdrives. Each student receives a drive, activates .exe program and completes exercise.

We wish to create a cloud-based platform using Microsoft Azure to hold multiple copies of the program. Students access the platform via web-browser and complete the simulation exercise in the cloud.

We estimate 200 students run the program simultaneously.

We'd be happy to supply more info for your proposal.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online