Hapur

project proposal

Ky projekt mbyllet për 1 ditë dhe ka një çmim oferte mesatare prej $170 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
13
Pёrshkrimi i Projektit

I need a project proposal or idea some thing related to data bases .it should be 10 to 12 pages.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online