Mbyllur

Copy math school book + solution to Latex

Projektin e ka fituar alenrex8 për €250 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€250 - €750 EUR
Numri i Ofertave
25
Pёrshkrimi i Projektit

I need someone who can help me copying the exercises (from the book) + solution (solution are handwritten images) in a latex file. The book contains about 1000 exercises.

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online