Mbyllur

Tradurre Qualcosa

Ky projekt mori 30 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€20 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€8 - €30 EUR
Numri i Ofertave
30
Pёrshkrimi i Projektit

TRADUZIONE DI UNA PAGINA DA ITALIANO A INGLESE.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online