Mbyllur

Translate / Castilian

Projektin e ka fituar Aslan1989 për $20 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$10 - $30 USD
Numri i Ofertave
10
Pёrshkrimi i Projektit

Castilian Translator needed for a 1 page document. English to Castilian. Fast turnaround needed. Time sensitive. Can lead to further work / develop relationship.

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online