Translate a Letter from English to Bulgarian

 • Statusi Mbyllur
 • Buxheti $10 - $30 AUD
 • Numri i Ofertave 51

Përshkrimi i Projektit

I have approx 150 words that need to be translated from English to Bulgarian. The language is very simple and straight forward. No rush for it to be finished.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online