Mbyllur

Translators needed for Korean to Indonesian

Ky projekt mori 16 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$19 USD / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$15 - $25 USD / hour
Numri i Ofertave
16
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for Korean to Indonesian translators.

Indonesian natives ONLY.

Please provide your English resume if you are interested.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online