Përfunduar

I am looking for Ukrainian native speaker

Ky projekt u përfundua me sukses nga taras1390 për$3 USD / hour për 40 ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$2 - $8 USD / hour
Përfunduar Për
40 ditё
Numri i Ofertave
10
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for Ukrainian native speaker to translate short text 100 - 200 words from English (can be also German or Polish) to Ukrainian. Native speaker is a must!

Start Your aplication with word "Hello" in Ukrainian :)

Long term cooperation possible.

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online