Mbyllur

Devils Work

Ky projekt mori 12 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej£703 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£250 - £750 GBP
Numri i Ofertave
12
Pёrshkrimi i Projektit

We are in production of a new video game and need 2 - 3 short burst intros lasting max 60 seconds each. to be based around Victorian Londoin and Jack the Ripper, dark foggy back grounds, city settings, inside and outside, death and destruction of the ripper and his victims, the game is based on hunting him down.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online