Mbyllur

Hacer un video

Projektin e ka fituar isaacmolina123 për $2333 MXN.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$450 - $3750 MXN
Numri i Ofertave
27
Pёrshkrimi i Projektit

Proyecto que consiste en animación de intro (5-7 segundos), créditos (5 segundos) y banners realizados en After Effects.

U zgjodh:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online