Mbyllur

Hire a Videographer

Ky projekt mori 8 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$190 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
8
Pёrshkrimi i Projektit

My Project is a short Video about hotel booking service.

the video shall be with 5 languages voice over but with the same graphic design

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online