Hapur

Hire a Videographer -- 2

Ky projekt mbyllet pёr 5 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej £171 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£20 - £250 GBP
Numri i Ofertave
9
Pёrshkrimi i Projektit

I am looking for a freelancer to help me with my project. The skill required is Video Services. I am happy to pay a fixed priced and my budget is £20 - £250 GBP. I have not provided a detailed description and have not uploaded any files.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online