Mbyllur

Do some 3D modeling

Ky projekt mori 21 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$138 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
21
Pёrshkrimi i Projektit

I need a 3D model of something. I can do all Interiors and Exteriors scenes by 3ds max

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online