Mbyllur

Assistant for South Korea

Ky projekt mori 14 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€165 EUR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€30 - €250 EUR
Numri i Ofertave
14
Pёrshkrimi i Projektit

Assistent:

- Native Korean speaker

- Searching and collecting contacts from Internet, creating database

- Making phone calls and e-mail communication,

- Negotiate cooperation with companies

Skills:

- English and Korean language, managerial skills

- PC skills - internet, office, mail

SEND US YOUR CV !

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online