Mbyllur

Hire a Virtual Assistant 1h a day

Ky projekt mori 18 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$7 SGD / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$3 - $10 SGD / hour
Numri i Ofertave
18
Pёrshkrimi i Projektit

Daily updating of Real Estate Listings and Advertisements

1 hour a day!

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online