Mbyllur

Virtual Assistant (Female) Required

Ky projekt mori 7 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej€4 EUR / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
€2 - €6 EUR / hour
Numri i Ofertave
7
Pёrshkrimi i Projektit

This is a real project no fake bidding you need to provide a good portfolio of your self, we require Good Looking Young Females for Webcam Modelling, you should have a good webcam with high speed internet.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online