Mbyllur

Build an Online Store

Ky projekt mori 185 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej£526 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£250 - £750 GBP
Numri i Ofertave
185
Pёrshkrimi i Projektit

I would llike to start up web site selling product for other but i am not good on make site self.

site must look like [url removed, login to view] but with diffrent color and style

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online