Përfunduar

Build an Online Store that sells bitcoins

Ky projekt u përfundua me sukses nga jasonbrothers për$44 USD për 3 ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Përfunduar Për
3 ditё
Numri i Ofertave
12
Pёrshkrimi i Projektit

Need a web store that sells bitcoins. Please finish in less than a day!

Kryer nga:

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online