Përfunduar

Build a simple web FRONT-END to a python command-line app NOW

Ky projekt u përfundua me sukses nga Sunita0610 për$300 USD për 3 ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 USD
Përfunduar Për
3 ditё
Numri i Ofertave
8
Pёrshkrimi i Projektit

If you're available NOW and for the next 3 days (8 hrs a day) can you:

Build a simple web FRONT-END to a python command-line app with:

1. Sign-in/sign-up authentication

2. About 5 screens

* add/edit/delete items like company/project etc

* list files

* select files

* read/write data in json

* call python functions in my python app

Must be available NOW (and sign NDA)!

$300 for 24hrs work over next 3 days

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online