Mbyllur

Convertir una plantilla de una web

Projektin e ka fituar innovationhg për $15052 MXN.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$11250 - $22500 MXN
Numri i Ofertave
16
Pёrshkrimi i Projektit

Tres formatos pasarlos a web, y el registro de los formatos se guardara en una base de datos en mysql

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online