Mbyllur

Django ( Python Based )

Ky projekt mori 47 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$558 CAD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$250 - $750 CAD
Numri i Ofertave
47
Pёrshkrimi i Projektit

I need a freelancer to work oh a hourly basis with a backend engineer. Basically, we need to the current website theme.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online