Hapur

Hire a Web Developer

Ky projekt mbyllet pёr 5 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej ₹23505 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹12500 - ₹37500 INR
Numri i Ofertave
12
Pёrshkrimi i Projektit

i already buy a ecommerce multivendor cms but i want to edit the whole cms and add something

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online