Mbyllur

Web Application - Web Design - UI Design

Ky projekt mori 71 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$151 USD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 USD
Numri i Ofertave
71
Pёrshkrimi i Projektit

Looking for Creative Web Designers to design an UI for a Web Application.

This projects focuses on creating the basic framework which will include only 4-5 pages.

We need Bootstrap based Responsive HTML Files delivered.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online