Mbyllur

extra features.

Projektin e ka fituar jindan1018 për £12 GBP / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£10 - £15 GBP / hour
Numri i Ofertave
18
Pёrshkrimi i Projektit

must know how to setup arduino pin and knowledge of using microsoft visual studio

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online