Mbyllur

Revisão e Normalização de Textos

Ky projekt mori 3 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prejR$80 BRL.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
R$30 - R$90 BRL
Numri i Ofertave
3
Pёrshkrimi i Projektit

Revisão de textos acadêmicos de acordo com as regras gramaticais e padronização textual conforme as normas da ABNT.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online