Përfunduar

Add slider to existing Word Press website

Ky projekt u përfundua me sukses nga sulemanshahjahan për £18 GBP për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£10 - £20 GBP
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
47
Pёrshkrimi i Projektit

We have a faulty slider (with 4 sliding banners) on a WordPress site that needs replacing asap. Please message for URL

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online