Mbyllur

I would like to hire a WordPress Developer

Ky projekt mori 103 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej£168 GBP.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
£20 - £250 GBP
Numri i Ofertave
103
Pёrshkrimi i Projektit

I have 2 products in a woo-commerce shop that can only be delivered to a selection of UK postcodes.

I need a plugin/code that will allow me to only deliver to the listed postcodes (with wildcards if possible)

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online