Mbyllur

IHS Data analysis

Ky projekt mori 1 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej₹1750 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹600 - ₹1500 INR
Numri i Ofertave
1
Pёrshkrimi i Projektit

Hello All,

I am looking for “IHS” Automotive data analyst.

We are “Tier 2” suppliers in Automotive world.

We supply to “Tier 1” and they in turn supply to “OEM”

(Tier 2 – Tier 1 – OEM).

We already get data for OEM from “IHS” where we could do

1) Future Forecasting and Trend Analysis

2) Historical Market Analysis

I am a beginner in “Automotive” world. Hence, I need guidance on how to create an effective model which will answer lot of questions from the management with regards to future sales; Risk and others.

Hence, I am looking for someone who already worked on “IHS” Automotive data.

Thanks,

Ganesh

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online