Project for Dckumawat

 • Statusi Përfunduar
 • Buxheti $30 - $250 USD
 • Numri i Ofertave 3

Përshkrimi i Projektit

Build a simple app

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online