I mbyllur

Proofread and Plagarise

Ky projekt ka marrë 14 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim mesatar prej$25 AUD.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i projektit
$10 - $30 AUD
Totali i Ofertave
14
Përshkrimi i projektit

I need a file of 2666 to be plagarise, rewritten the plagarism text, and then proofread.(Plagarism is less than 16%, so its less than 400 words in all)

Aftёsi tё Kёrkuara

Doni tё fitoni njё dorё para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatet
 • Paraqitni propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Pajtoni Freelancer që gjithashtu ofertuan për këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online