Mbyllur

JIO BUISNESS STUDIES

Ky projekt mori 1 oferta nga profesionistë të talentuar freelancer me një çmim oferte mesatare prej ₹1300 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹600 - ₹1500 INR
Numri i Ofertave
1
Pёrshkrimi i Projektit

It is about jio and how jio is getting better

Aftësitë e Kërkuara

Po kërkoni të fitoni para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online