Mbyllur

Coding to create an interactive design piece using the software Processing 3

Ky projekt mori 2 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim oferte mesatare prej$21 AUD / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$15 - $25 AUD / hour
Numri i Ofertave
2
Pёrshkrimi i Projektit

I need to create a simple geometric form that transforms in response to the user's interaction with the mouse using the software Processing 3. I have already designed it, just need help implementing it. If you have skills with this software please contact me.

Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online