Mbyllur

Coding for [url removed, login to view], Pine Script coding

Projektin e ka fituar smtsbiz për ₹277 INR / hour.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹100 - ₹400 INR / hour
Numri i Ofertave
1
Pёrshkrimi i Projektit

I need to test a very simple and basic strategy

strategy is for opening buy trades when the Candles closes above 5 EMA buy and exit the trade when candle closes below 5 EMA

For sell trades, open sell trades when candles closes below 5 EMA and exit when it closes above 5 EMA

Thank you.

U zgjodh:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online