Përfunduar

Rewrite some Articles for me

Ky projekt u përfundua me sukses nga BithiXpert për $120 AUD për një ditë.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
$30 - $250 AUD
Përfunduar Për
1 ditё
Numri i Ofertave
10
Pёrshkrimi i Projektit

Name "Rich" - Converting pdf document to word.

Kryer nga:
Aftësitë e Kërkuara

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online