Hapur

High Speed PCB design

Ky projekt mbyllet pёr 4 ditё dhe ka një çmim oferte mesatare prej ₹192824 INR.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i Projektit
₹150000 - ₹250000 INR
Numri i Ofertave
14
Pёrshkrimi i Projektit

Looking for someone who can design a high speed PCB from scratch. Contact to know about the perks of the job.

Kërkoni të fitoni disa para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatin
 • Përshkruani propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Punësoni Profesionistët Freelancer që dërguan oferta gjithashtu edhe në këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online