I mbyllur

Prototyping a medical device using existing 3D design and PCB

Ky projekt ka marrë 27 oferta nga freelancer të talentuar me një çmim mesatar prejkr5179 SEK.

Merrni kuotime falas pёr njё projekt si ky
Buxheti i projektit
kr1600 - kr4800 SEK
Totali i Ofertave
27
Përshkrimi i projektit

We are building a toilet add-on urine measurement device. We have all the design details and PCB layout. We need a manufacturer to do the first prototyping for us. Please contact me for detailed document for estimating quotes.

Doni tё fitoni njё dorё para?

 • Caktoni buxhetin dhe afatet
 • Paraqitni propozimin tuaj
 • Merrni pagesёn pёr punёn tuaj

Pajtoni Freelancer që gjithashtu ofertuan për këtë projekt

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Wall Street Journal
  • Times Online